marți, 16 septembrie 2014

Satisfacator pentru scopul propus...


Un hotel care va multumi un turist dornic de a vizita Parisul este IBIS Tour Eiffel Cambronne. Amplasat central (Piata Cambronne, limita intre arondismentul 7 si 15), foarte aproape de: Tour Eiffel (vizibilitate directa din unele camere - 1,1km distanta), Ecole Militaire, Les Invalides, Tour Montparnasse. La 100 metri se afla statia de metrou Cambronne. Inconjurat de terase, restaurante chinezesti, libaneze, vietnameze, etc. La aproximativ 300 metrii se afla un McDonalds si un magazin MonoPrix (alimentar, patiserie, cosmetice, etc).





Conditiile de cazare sunt decente, curatenie se face zilnic, prosoapele si lenjeria se schimba cand sunt aruncate pe jos. Camerele sunt foarte mici (specific IBIS), dar cu mobilier ergonomic, bine gandit si amplasat. Nu recomand celor care doresc sa-si petreaca mare parte din vacanta in pat (peretii sunt subtiri, se vor auzii zgomotele facute de turistii grabiti sa plece sa viziteze).




Hotelul are un restaurant L'Estaminet la care se poate servi micul dejun in regim bufet (nu este inclus in pretul camerei, costa 9,5 Euro/pers), sau eventual cina (specific frantuzeasca - putin si scump).

Parcare (contra cost - 20 euro/zi) la subsol. Eu am locuit acolo de trei ori, si daca mai merg odata la Paris, cred ca tot acolo m-as opri.



Place Cambronne
Boulevard de Grenelle






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu